Je to pár dní, čo polícia i dobrovoľníci hľadali nezvestnú Teréziu M., pričom jej fotografia obletela celé Slovensko. V takmer rovnakom čase sa odohrával podobný scenár i v susednom Česku. Žiaľ, aj v tomto prípade má príbeh tragický koniec.

Na Slovensku i v Česku prebiehali takmer v rovnakom čase dve rozsiahle pátracie akcie. Na našom území sa 18-ročná Terézia našla vo vodnom toku Dunaja, avšak bez známok života. Jej náhla smrť zasiahla mnohých, pričom sa k jej úmrtiu vyjadrila aj moderátorka Adriana Poláková.

V susednej krajine sa pátralo po 25-ročnej žene, ktorá mala o dva týždne priviesť na svet bábätko. Podľa dostupných informácií sa vybrala na prechádzku v Českej Lípe. Žena mongolskej národnosti bývala s manželom a malým dieťaťom. Keď sa z prechádzky nevracala, jej muž sa ju vybral hľadať, no neúspešne. Následne bol nútený zalarmovať políciu.

Do pátrania sa pustili muži zákona i potápači, ktorí prehľadávali vodnú nádrž kúpaliska Dubice. Tehotnú cudzinku nakoniec našli bez známok života v prírodnom teréne pri Českej Lípe. Zavinenie tretej osoby je momentálne vylúčené, no k ďalšiemu vyšetrovaniu majú prispieť výsledky nariadenej pitvy.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: ceskolipsky.denik.cz | Foto: FB/Policie ČR, Unsplash