Premiér Slovenskej republiky Igor Matovič sa iba pred troma dňami (18. decembra) ocitol v karanéne po tom, čo sa mu na telefóne zobrazila sms správa s výsledkom pozitívneho testu na ochorenie Covid-19. Hneď potom sa do domácej izolácie dostal aj Boris Kollár a Veronika Remišová, minister obray Jaroslav Naď mal rovnako pozitívny výsledok a z vírusu sa lieči v horúčkach.

Igor Matovič priebeh ochorenia koronavírusu neprežíva kriticky a verejnosti sa pravidelne prihovára z domácej izolácie, v ktorej je oňho kráľovsky postarané. “Ľudia mi posieľajú rôzne lieky či recepty. Vodka s bromhexinom zatiaľ medzi nimi nefiguruje, ale nájde sa hocičo. Pavlínka práve z našej “schránky” priniesla ploskačku s domácou mandľovicou,” pochvaľuje si na sociálnej sieti Matovič, ktorý dostal netradičný darček aj od ministra vnútra Romana Mikulca.

Drevený stromček si vo vianočnom lockdowne uzatvorenej izby premiér užije pravdepodobne ako jediný symbol Vianoc: “Klopklop na dvere, otvorím … a tam špeci stromček, čo sme od pána ministra vnútra dostali a moje kočky zložili. Nuž, tentokrát to bude zvláštne – kočky budú mať svoj živý stromček a ja svoj v mojej karanténne … len či bude mať Ježiško odvahu mi pod stromček do karantény aspoň malý darček priniesť, to sa nechám prekvapiť,” opisuje momentálnu situáciu premiér.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj | Foto: IG/igor_matovic_olano