Už o pár hodín sa začne ôsma séria populárnej šou Let’s Dance, pričom ani tento rok nebude na parkete chýbať kopec známych celebrít. Najväčším prekvapením je rozhodne účasť kubánskeho herca Maria Cimarra, ktorý tak na Slovensku strávi niekoľko mesiacov.

Sympatický herec je v posledných rokoch so Slovenskom spojený viac ako by čakal. Mario Cimarro má totiž dlhodobý vzťah s s bývalou finalistkou súťaže Miss Slovensko Bronislavou Gregušovou. Spoločne majú 6-mesačnú dcérku Brianu. Zrejme aj to bolo jedným z dôvodov, prečo prijal ponuku účinkovať v tanečnej šou Let’s Dance. Už o pár hodín ukáže svoje tanečné schopnosti pred tisíckami divákov v priamom prenose.

Podporu mu nedávno vyjadrila aj známa herečka Paola Rey, ktorá v telenovele Skrytá vášeň stvárnila postavu Jimeny Elizondo. ,,Chcem ťa touto cestou pozdraviť a povedať, že ťa mám veľmi rada a spomínam na teba s veľkou láskou. Gratulujem ti k tejto novej etape života, ktorú začínaš s novou rodinkou. Prajem ti veľa úspechov v novom programe. Dúfam, že vyhráš,“ zanechala odkaz svojmu blízkemu priateľovi na sociálnej sieti.

Povzbudenie od dlhoročnej kolegyne potešilo aj samotného Maria. ,,Ďakujem, Pao!!! V mene mojej rodiny ďakujem za podporu. Posielame bozky a veľké objatie aj tvojmu milovanému manželovi. Musím sa ti priznať, drahá priateľka, že sa mám skvele,“ zareagoval 51-ročný herec, ktorého prvý tanec v Let’s Dance bude Cha-Cha.

Celý odkaz Paoly Rey

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj | Video: IG/tvmarkizaofficial  |  Foto: IG/paolareyactriz,mariocimarro