V jednom z troch príbehov poslednej časti obľúbenej relácie V siedmom nebi sme boli svedkami rozporuplného príbehu dvoch mladých dievčat, ktoré žijú niekoľko rokov so svojím postihnutým otcom a starou mamou.

Problémom v zamotanom príbehu bolo, že otec Jozef prekonal dve mozgové príhody, po ktorých sa musel učiť všetko nanovo. Podľa jeho slov sa o neho manželka vôbec nestarala a spolu s rodičmi ho vraj vyhodila z domu. Túto teóriu potvrdzujú aj dcéry Lucka a Martinka, ktoré svojej mame nepovedia inak ako Kata.

Samotná matka dievčat to však vidí úplne inak. Svojím dcéram sa údajne ozývala, no za ich ignoráciou mala stáť ich stará mama, ktorá dievčatá štvala proti nej. Moderátor Vilo Rozboril ponúkol dievčatám, aby sa s mamou stretli v samotnom štúdiu, no obe odmietli. Ich stará mama na kameru povedala, že jej odpustila, ale vidieť ju nechce a odišla si sadnúť do hľadiska.

“Ja si nejako nemôžem pomôcť, že to je správne. To je blbosť. Vy máte svoj vek, ktorý máte. Jožo má ten zdravotný stav, aký má. Už len z pragmatických dôvodov, toto nie je dobré riešenie. Dovoľte mi povedať, že toto nebolo dobré,” povedal z očí do očí Vilo Rozboril starej mame oboch dievčat.

Reakcie divákov

Zdroj: TV JOJ | Foto: Facebook