Česká modelka Agáta Prachařová (32) sa minulý rok stala po druhýkrát mamou. Po pôrode sa okamžite začala zaoberať kilogramami, ktoré nabrala počas tehotenstva. So svojou postavou bola natoľko spokojná, že sa opäť objavila na prehliadkovom móle. To sa však nepozdávalo jej kolegyni Simone Krainovej.

Agáta sa naplno venuje svojmu šesťročnému synovi Kryšpínovi a šesťmesačnej dcérke, ktorá dostala meno Mia. No po pôrode okamžite zahájila diétu, pri ktorej sa jej podarilo schudnúť takmer 20 kíl. To ju zrejme motivovalo, aby sa opäť objavila na prehliadkových mólach a to rovno v plavkách.

Reakcie fanúšikov boli rôzne. Niektorí obdivovali jej odvahu a aj postavu, ktorú získala veľmi rýchlo naspäť. Iní to považujú za nevhodné. Vyjadrila sa však aj kolegyňa dvojnásobnej mamičky, Simona Krainová. ,,Nechcem do toho rýpať, ale každý má oči. Človek by mal mať v určitom veku súdnosť,“ uviedla na margo Prachařovej pre blesk.cz.

Krainová vysvetlila svoj názor vyjadrením, že vo svojich 45. rokoch by si netrúfla na prehliadku v plavkách. Čo fanúšikovia považujú za paradoxné, keďže na sociálnej sieti nemá problém zverejniť fotky s jej odhaleným zadkom. Ďalším faktom je, že môže ísť o zranenú pýchu. Simona totiž chodila s bývalom priateľom Agáty, pričom tá sa vyjadrila, že vyzerajú ako matka so synom.

Agátu v plavkách si môžete pozrieť —TU—!

Zdroj: blesk.cz  |  Foto: Instagram