Obľúbená šou Československo má talent sa čoskoro opäť vráti na obrazovky. Tvorcovia programu hneď v úvode prekvapili zmenou v porote, keďže Lucie Bílá (52) sa vo svojom kresle už neobjaví. Nahradí ju totiž jej mladšia kolegyňa Marta Jandová (44). Tentokrát prišli na rad moderátori, pričom osvedčenú dvojku nahradia úplní nováčikovia.

Talentová súťaž sa každý rok teší veľkej popularite. Fanúšikov však prekvapilo, že Lucie Bílá tentokrát nebude súčasťou poroty. Na jej extravagantné prejavy emócií si zvykli už aj jej kolegovia. Aj z tohto dôvodu je otázne, ako nová porotkyňa Marta Jandová zapadne do kolektívu. O čosi šokujúcejšie však bolo rozhodnutie neobsadiť Milana „Juniora“ Zimnýkovala (40) a Marcela Forgáča (46) do najnovšej časti jojkárskej šou.

Nikto však nečakal, že tvorcovia obsadia česko-slovenskú moderátorskú dvojicu, ktorá s moderovaním takejto relácie nemá žiadne skúsenosti. „Siahli sme po špičke českej a slovenskej scény – Dávidovi Gránskom a Lujze Garajovej Schramekovej. Gránský je populárny český herec a spevák, ktorý má vlastné skúsenosti s talentovou šou. Garajová Schrameková patrí medzi naše najobľúbenejšie tváre, o čom značí aj ocenenie OTO a Telkáč,“ uviedla manažérka televízie JOJ, Katarína Gajdošíková pre topky.sk.

Zdroj: topky.sk  |  Foto: Facebook, Instagram