Zlatica Puškárová (41) a Patrik Švajda (46) sú spolu už neuveriteľných 18 rokov aj napriek tomu, že na seba narážajú i v práci. Zdá sa, že dvojica má recept na šťastné manželstvo a ich slová o vzťahu im po takom čase môžu závidieť aj mladé páriky.

Moderátorská dvojica, ktorá sa po čase do seba zaľúbila, dnes oslavuje už neuveriteľných 18 spoločných rokov. Okrem práce a výchovy synčekov im ale zjavne ostáva čas aj na romantiku a udržiavanie povestného ohňa vo vzťahu. Ako inak sa dá vysvetliť, že manželia aj napriek dlhým rokom stále sršia šťastím a láskou?

Dvojicu spája už roky rovnaká práca pre modrožltú televíziu, kde patria k najstabilnejším tváram obrazoviek. Práve tam došlo k zrodu ich lásky, z ktorej vzišli aj dvaja synčekovia Leo a Adam, hoci blondínka dodnes ľutuje jednu vec. Ako v každom manželstve, aj u nich došlo k väčším či menším turbulenciám, ktoré ale ustáli a zdá sa, že dnes ich manželstvo opäť prekvitá.

Zlatica sa totiž pochválila fanúšikom na Instagrame so slovami, ktoré môžu dvojici závidieť aj mladé začínajúce páry: “18 rokov SPOLU a stále very HOT, nato všetko, čo sme SPOLU prežili, by nám nestačila kniha. Nato, čo cítime, stačí jedna fotka. CRAZY rodičia?,”znie romantické vyznanie obľúbenej markizáckej blondínky, ktorá tak s Patrikom stále cíti ten istý plameň, čo kedysi.

Zdroj │ Foto: Instagram