Michal Gajdošech sa rozhodol priamo konfrontovať Táňu Brunayovú a Petra Harezníka, o ktorých vzťahu si každý na Farme myslí svoje. Reakcia dvojice na Mišove slová vás ale odrovná…

Na Farme sa síce tvorí mladý párik a lásku si Michal a Lívia prejavujú úplne verejne, hoci sa mladá farmárka týždňa stáva terčom hnevu celej farmy vďaka tomuto výroku. Tŕňom v oku je ale mnohým zvláštny vzťah medzi zadanou a čerstvo zasnúbenou Táňou a Petrom. V minulosti na dvojicu prezradil Dominik čosi, čo sa malo udiať počas nočných hodín v posteli. Aj Renáta vyzradila slová, ktoré mali na adresu Táninho snúbenca zaznieť z úst samotnej Táni. 

Najnovšie sa rozhodol pichnúť priamo do osieho hniezda mladý model Michal, ktorý sa dvojice narovinu opýtal, ako sa asi potom, čo uvidia v televízii, budú cítiť ich partnery tam vonku? Odpoveď Petra vás ale zrejme poriadne zaskočí: “Veď ale nič zlé nerobíme. Čo sa týka Táničky, to je všetko len taktika. Nič iné. Ona má svoj vzťah vonku, ja tiež a dovi dopo,” nerobí si zbytočné starosti vysmiaty kamionista.

Ešte šokujúcejšie vyznievajú slová zasnúbenej Táni: “Nech si hovorí kto chce čo chce, my vieme, ako to je. Hneď sa nás noví farmári pýtali, či sme tu ako pár. Ono to tak vyzerá na prvý pohľad, ja si to uvedomujem. Ale prečo nie? Možno aj v tom vidia tú našu silu, že sme jednotní, držíme, ale všetko je to fakt len hra,” nevidí problém Táňa.

Vzťah Táni a Petra je podľa ich slov len taktika

Zdroj: farma.markiza.sk │ Foto: YouTube