Monika Potokárová (†27) poslednýkrát vydýchla v pondelok ráno, keď ju bez známok života objavil manžel Robert Roth. Posledná rozlúčka s herečkou sa však neponesie v obvyklom duchu, keďže najbližšia rodina sa rozhodla inak.

Smrť Moniky Potokárovej zasiahla okrem rodiny a divadla aj celé Slovensko. Mladá herečka sa z doposiaľ neznámych príčin mala rozhodnúť siahnuť si na život. K tragickému koncu malo dôjsť v bratislavskom byte manžela Roberta Rotha, s ktorým tu žila.

Podľa najnovších informácií si ale mala umelkyňa zháňať nové samostatné bývanie. Nevedno, či mali partneri nejaké problémy, no bol to práve Roth, kto ju ráno našiel bez známok života. Ako jednu z možných príčin tragédie uviedli kritičky príliš náročné a depresívne divadelné postavy, ktoré Monika každý deň stvárňovala.

Nateraz ale ostáva dôvod jej rozhodnutia zahalený v hmle. Pohreb výraznej osobnosti divadelnej scény sa už pritom blíži a v prípade hereckých osobností býva zvykom medializovaná rozlúčka v Slovenskom národnom divadle. Rodina Moniky sa ale podľa informácií Plusky rozhodla inak a tentokrát bude priateľom a známym k dispozícií kondolenčná kniha vo foyer budovy. Pred budovou SND sa tiež nachádza fotka herečky, pri ktorej pribúdajú sviečky aj kvety a nad obidvoma budovami je vyvesená čierna vlajka. Pohreb sa uskutoční v domovine Moniky Potokárovej na východe Slovenska.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: pluska.sk │ Foto: Instagram/cinohrasnd