Už len pár dní delí televíznych divákov od uvedenia markizáckej reality šou Farma 12, ktorá sa dostane na obrazovky 31. augusta v hlavnom vysielacom čase. Kým prvých deväť sérii sprevádzala fanúšikov relácie dejom Kvetka Horváthová, od jubilejného desiateho ročníka sa moderátorského mikrofónu chopila Eva “Evelyn” Kramerová.

Komička Evelyn si získala sympatie publika ešte pred rokmi, kedy ako bacuľatá zmätená blondínka zháňala v nočnom Chorvátsku divoké kuny. Od tohto momentu pretieklo veľa vody a vždy usmiata hviezdička televíznych obrazoviek zmenila množstvo detailov svojho života. Okrem toho, že nakrúcanie krátkych vtipných videí na sociálne siete nahradila točením filmov, seriálov či televíznych relácii, rovnako zatočila aj s kilami navyše.

Evelyn sa totiž okrem chudnutia zamerala aj na formovanie postavy, pričom aktuálne sa venuje predovšetkým tancu pri tyči. Náročné cvičenie však prináša svoje ovocie a moderátorka Farmy dnes vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Jej ženské tvary v znamení krv a mlieko spevneli a aj zo samotnej krásky vyžaruje spokojnosť a sebavedomie.

Svoje aktuálne krivky predviedla aj počas natáčania dvanástej série reality šou, ktorá sa bude niesť v znamení boja medzi dedinčanmi a mešťanmi. Dnes je už jasné, kde prebieha celá Farma, ako aj to, že medzi súťažiacimi sa objaví hriešny striptér Heňo či neriadená strela Nikol Fridrichová. A o tom, že Evelyn sa dlhé hodiny pri tyči naozaj oplatili, sa možete presvedčiť aj vy sami!

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: markiza.sk, IG/evelynjefresh, farma.markiza