Dominika Mirgová sa rozhodla spraviť vo svojom živote veľkú zmenu. Tá prišla po dlhých desiatich rokoch. Či bolo toto rozhodnutie správne sa ukáže zrejme až časom. Ona však cítila potrebu spraviť ho.

Fanúšikovia Dominiky Mirgovej dobre vedeli, že speváčka intenzívne spolupracovala s ďalším superstáristom Mirom Jarošom. Speváckej kariére Dominiky pomáhal aj jeho manažér Michal Šefčík. Teraz sa však rozhodla, že chce ísť svojou vlastnou cestou. Po dlhých rokoch spoluprácu s Mirom a Michalom ukončila.

“10 rokov na scéne človeka naučí veľa a cítim, že teraz prišla moja chvíľa vyjadriť sa a robiť to tak ako chcem JA! Som veľmi vďačná za štart, ktorý ma dostal až sem. Nie je to len o speve, ale aj o ľuďoch ktorí to pre mňa robili,” začala s úprimnou spoveďou exsuperstáristka, ktorá si myslí, že slovenskí interpreti by mali spievať po slovensky a byť hrdí na svoj jazyk. Spoločne za to bojovali.

Dominika chce ísť svojou vlastnou cestou

Michal a Miro, aj keď sa naše cesty rozišli z dôvodu odlišnej budúcnosti, ĎAKUJEM za roky strávené s vami, že ste ma posúvali tým správnym smerom – že sme vždy spoločne verili a bojovali až dokonca,” hovorí Dominika, pre ktorú tak prišiel nový štart a nová životná kapitola. “Momentálne som prišla do bodu, kedy chcem robiť, tvoriť a veci si riešit po svojom,” okomentovala svoje rozhodnutie speváčka obľúbená najmä medzi mladšou populáciou. Fanúšikovia jej vyjadrili podporu a hovoria, že budú pri nej stáť i naďalej. Ako toto rozhodnutie ovplyvní kamarátstvo medi Mirgovou a Jarošom zrejme uvidíme časom.

Človek v živote stretne nespočetne veľa ľudí. Niektorí v nás zanechajú niečo výnimočné, niektorí nás posunú a niektorí odídu. Toto všetko chce len čas. Čas dospieť, vyrásť, pochopiť a nájsť v sebe tie pravé hodnoty. Pýtať sa prečo ma to všetko stretlo ?? Mojím pravidlom je ,že všetko má svoj význam, zmysel – Všetko sa pre niečo deje ! Momentálne som prišla do bodu, kedy chcem robiť, tvoriť a veci si riešit po svojom. 10 rokov na scéne človeka naučí veľa a cítim, že teraz prišla moja chvíľa vyjadriť sa a robiť to tak ako chcem JA! Som veľmi vďačná za štart, ktorý ma dostal až sem. Nie je to len o speve, ale aj o ľuďoch ktorí to pre mňa robili. Bojovali sme spoločne na tomto malom trhu, aby ľudia začali mať radšej slovenskú tvorbu. Pretože stále som, aj budem zástancom toho, že slovenskí interpreti by mali spievať po slovensky – byť hrdí na svoj jazyk ?? Michal a Miro , aj keď sa naše cesty rozišli z dôvodu odlišnej budúcnosti, ĎAKUJEM za roky strávené s vami, že ste ma posúvali tým správnym smerom – že sme vždy spoločne verili a bojovali až dokonca ?? Prišiel nový začiatok, nová kapitola a ja sa s ňou popasujem najlepšie ako viem ?? Pre vás, pre mojich ľudí, moju rodinu a pre svoje blaho ❤ Tí ktorí vo mňa veria a ma podporujú mi umožnili robiť to najlepšie ako viem… ĎAKUJEM ARMÁDA ?? Už čoskoro☝? predstavenie nového tímu, nového kanálu na youtube a ďalších noviniek ?? #novyzaciatok#novakapitola#novySong#coskoro Foto: @robertfritzphotographer Hairstyle : @hairstudio_fredericmoreno_tt

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

Zdroj/Foto: Instagram, Facebook