Súkromní prevádzkovatelia rôznych inštitúcii nastolujú mnohokrát nepochopiteľné pravidlá, na ktoré zväčša doplatia práve ich zákazníci. Jedným z nich je aj mladý otecko Ondrej z Trenčína, pričom po vstupe na parkovisko zostal doslova uväznený za závorami bez možnosti odísť.

A síce, odísť by predsa len mohol, no v tomto prípade išlo predovšetkým o princíp. Potom, čo mal mať Ondrej z Trenčína stretnutie v miestnom Keramoprojekte, rozhodol sa využiť parkovisko priamo pri predmetnom objekte. Nakoľko ho semafor zelenou farbou upozornil, že v areáli sa nachádza voľné miesto pre jeho vozidlo, neváhal a vošiel za bezpečnostnú závoru. Napriek skutočnosti, že svetelná signalizácia poukazovala na voľný stav, na parkovisku sa, žiaľ, nenachádzala žiadna plocha pre klasický osobný automobil, a preto Slovák nemal inú možnosť, než miesto opustiť.

Práve v tomto momente nastal problém, nakoľko prístroj Ondreja pri odchode žiadal o uhradenie sumy za parkovanie. Nakoľko však YouTuber predmetnú službu nevyužil, odmietal čo i len z princípu daný poplatok uhradiť. Celý problém sa okamžite snažil vyriešiť s vrátnikom, ktorý mu opakovane tvrdil, že nie je možné, aby parkovisko opustil bez zaplatenia. Slovák tak nemal inú možnosť ako zavolať políciu, ktorá mu však nebola nápomocná ani po vysvetlení celej situácie a poukázaní na skutočnosť, že prevádzkovateľ koná v rozpore so zákonom. Za pravdu dali Ondrejovi i ďalší vodiči, ktorí ostali v areáli uväznení spolu s ním, no poplatok sa napriek nevyužitiu služby rozhodli zaplatiť.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

“Ja som chcel poukázať na jednu vec, ktorá sa mi jednoducho nepáči. Ja nemám problém za niečo zaplatiť. Ja v podstate platím za veci rád, aj keď to znie dosť čudne, ale keď mi niekto poskytne kvalitnú službu, ja mu veľmi rád zaplatím. Väčšinou dám aj tringelt, väčšinou poviem aj že som spokojný, poďakujem. Ale dnes sa stala zvláštna vec. Chceli totiž peniaze odo mňa za niečo, čo mi nedali, čo mi neposkytli, čo mi nepredali,” uvádza Ondrej v úvode svojho videa. Je podľa vášho názoru tento postup správny?

Video Ondreja si môžete pozrieť >>>TU<<<

Zdroj: YouTube/Ondrej z Trenčína