Mila Kunis, jedna z najúspešnejších hollywoodskych hviezd, pochádza z vojnou zmietanej Ukrajiny, pričom do USA emigrovala s rodičmi ako sedemročná. Aj napriek skutočnosti, že v Európe nežije už celých 31 rokov, jej situácia v rodnej vlasti nie je ľahostajná a na podporu poslala obetiam značný obnos peňazí.

“Vždy som sa považovala za Američanku, za hrdú Američanku. Milujem všetko, čo táto krajina pre mňa a moju rodinu urobila, ale nikdy som nebola hrdejšia na to, že som Ukrajinka,“ povedala Mila Kunis vo videu, ktoré s manželom Ashtonom Kutcherom zverejnili na sociálnej sieti. Ticho však neostal ani jej partner, ktorý taktiež neskrýval hrdosť nad ukrajinským ľudom: „Ja som nikdy som nebol taký hrdý, že som ženatý s Ukrajinkou.“

„Udalosti, ktoré sa odohrali na Ukrajine, sú zničujúce. Na tomto svete nie je miesto pre tento druh nespravodlivého útoku na ľudstvo,“ vyjadrila Mila svoj názor, pričom dodala, že chce pomôcť civilistom, ktorí sú obeťou ruského krviprelievania. Jeden z najstabilnejších párov šoubiznisu zároveň prezradil, že sa spojil s organizáciami Flexport.org a AirBnB.org, prostredníctvom ktorých darovali Ukrajincom 3 milióny dolárov. “Flexport.org organizuje dodávky humanitárnych zásob do utečeneckých lokalít v Poľsku, Rumunsku, Maďarsku, na Slovensku a v Moldavsku. Airbnb.org poskytuje bezplatné krátkodobé ubytovanie utečencom utekajúcim z Ukrajiny,” doplnili s tým, že ich cieľom je vyzbierať 30 miliónov.

„Ukrajinský ľud je silný a statočný, ale byť silný a statočný neznamená, že nie ste hodný podpory. Musíme podporiť ľudí na Ukrajine. Prosím, pomôžte nám,” uzavrela Kunis. K dvojici sa na podporu Ukrajine pridali aj Blake Lively a Ryan Reynolds, ktorí prisľúbili, že zdvojnásobia každý dolár darovaný prostredníctvom USA for UNHCR až do výšky jedného milióna dolárov.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: IG/blakelively, aplusk