V piatok došlo podľa slov polície k objaveniu mŕtveho tela mladej študentky ukrajinského pôvodu. 21-ročná žena bola nájdená na internáte bez známok života. Polícia prípad vyšetruje, no teraz došlo k nečakanému zvratu a tragédia sa mala zmeniť na vraždu!

Na internáte Mladá Garda v Bratislave došlo v piatok k strašnému nálezu. Len 21-ročnú študentku z Ukrajiny našli na treťom poschodí bez známok života. K prípadu tak bola privolaná polícia, ktorá sa prípadom intenzívne zaoberá. Podľa informácií bratislavskej polície došlo vo vyšetrovaní k posunu, pričom vec už má v rukách Odbor kriminálnej polície.

Ako však odhalila TV JOJ, šokujúci zvrat nastal vo chvíli, keď sa zistilo, že Maria mala byť zavraždená. Na prvý pohľad sa zdalo, že došlo k smrti bez cudzieho pričinenia a ani na tele neboli nájdené stopy po násilnej činnosti. Napokon sa však zistilo, že študentka 1. ročníka mala byť zadusená.

Keďže sa na krku neobjavili žiadne stopy škrtenia, predpokladá sa zadusenie vankúšom či paplónom. Polícia už mala zadržať aj podozrivého mladého muža. Hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff však zatiaľ informácie nepotvrdil s odôvodnením prebiehajúceho vyšetrovania. Bližšie podrobnosti tak nie je možné aktuálne poskytnúť.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: noviny.sk, FB/Polícia SR – Bratislavský kraj │ Foto: Televízia JOJ, FB/M.K.