K obrovskej tragédii došlo v pondelok na bratislavskej železničnej stanici. Na zastávke Železná studienka sa nachádzala aj 74-ročná seniorka. Keď prichádzal vlak, rozhodla sa vstúpiť na koľajisko, kde ostala stáť. Rušňovodič už nemal šancu zabrániť zrážke. 

Na bratislavskej železničnej stanici došlo v pondelok krátko predpoludním k ďalšiemu nešťastiu. Ako informuje na sociálnej sieti bratislavská polícia, tragédia sa udiala na zastávke Železná studienka.

Podľa predbežných informácií mala 74-ročná seniorka čakať na vlak, no keď sa blížil, vstúpila na koľajisko, kde ostala stáť. “Rušňovodič vzhľadom k rýchlosti vlaku a krátkej vzdialenosť nedokázal zrážke zabrániť. Na mieste obhliadajúci lekár skonštatoval smrť,” opisuje polícia smutný koniec.

Okolnosti prípadu polícia vyšetruje a nateraz nie je jasné, či sa staršia žena stala obeťou tragédie z nepozornosti, alebo si zámerne siahla na život. “Poverený príslušník Odboru železničnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,” dodala polícia.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj │ Foto: FB/Polícia SR – Bratislavský kraj, Televízia JOJ