Na obrazovky sa už čoskoro vráti obľúbená spevácka súťaž Hlas Česko Slovenska a po prvom koučovi je odhalené aj druhé meno. Do červeného kresla tak zasadne známa slovenská speváčka!

Projekt Hlas Česko Slovenska sa opäť vracia na obrazovky a diváci sa už teraz môžu tešiť na poriadnu zábavu. Výkony spevákov, medzi ktorými sa má objaviť aj stratená víťazka Talentu Gyöngyi Bodisová, budú hodnotiť koučovia na štyroch kreslách, ktorí si svojich favoritov zoberú do tímov, kde s nimi budú ďalej pracovať.

Nedávno sme vám predstavili meno prvého kouča, ktorým sa stane český spevák Vojta Dyk (33) a už televízia Nova prezradila aj meno ďalšieho, ktorým je žena. A nie hocijaká žena, do kresla ku českému fešákovi totiž zasadne jedna z našich najlepších speváčok Jana Kirschner (39).

Tá pre TV Nova prezradila, prečo sa prvýkrát vo svojej kariére rozhodla prijať ponuku účinkovania v koučskom kresle: “Niekoľko rokov som úspešne oddolávala ponukám a mala som pocit, že to nebola tá správna chvíľa. Tentokrát som cítila, že chcem novú výzvu, niečo, čo som ešte neskúsila. Keď prišla táto ponuka, bolo celkom prirodzené povedať áno,” prezrádza sympatická speváčka, na ktorú sa tak môžete tešiť už čoskoro.

Jana Kirschner bude druhou koučkou v Hlase Česko Slovenska

Prvým koučom je český spevák Vojta Dyk

Zdroj: tvnova.cz | Foto: Facebook