Kedysi patril k obľúbeným moderátorom a zabávačom, dnes sa venuje podnikaniu na južnom Slovensku. Jožo Pročko dokázal svojským humorom zabaviť akékoľvek publikum, ktoré milovalo jeho vyškerený výraz. Pred pár dňami mu však do úsmevu vôbec nebolo, keďže sa stal obeťou krádeže. Prišiel tak o tisícky eur, ktoré boli pôvodne určené na výplaty pre jeho zamestnancov.

Jožo Pročko (53) sa v priebehu rokov utiahol do ústrania a začal sa venovať podnikaniu. Dnes vlastní v Halíči penzión “Zbrojnica“, ktorému sa dlhodobo darí a hostia sa k nemu radi vracajú. Známy zabávač však zostal po príchode do práce šokovaný, keďže zlodeji u neho narobili poriadnu spúšť.

Celý penzión je zabezpečený elektronickým systémom okrem jednej chodby, ktorou zlodeji vošli dnu. Zo zabezpečeného miesta ukradli výplaty a vianočné odmeny pre zamestnancov v hodnote tisícok eur. Pročko sa priznal, že s ,,dlhoprstými“ už má skúsenosti, čo ho podnietilo zaobstarať si zbraň.

Penzión je aj napriek krádeži naďalej v prevádzke

Tvár kedysi obľúbenej relácie “Je to možné?“ či “Slávici na ulici” prezradila, že posledné dva dni uvažuje nad tým, ako by konal, ak by neznámych mužov pristihol pri čine. Jožo sa dokonca obrátil aj na bývalých kolegov z televízie Markíza, ktorí natočili reportáž o jeho nešťastí. Zároveň však prosí ľudí, aby ho kontaktovali v prípade, ak videli čokoľvek podozrivé v okolí Haliča, kde sa penzión nachádza.

Foto: Facebook/Jožo Pročko, Instagram/tvjoj