Obľúbená speváčka Celeste Buckingham bola v priebehu posledného roka nadšená zo vzťahu s českým podnikateľom Alešom Mlátilíkom. Pred pár dňami však prekvapila fanúšikov, keď venovala svojej láske na sociálnej sieti odkaz na rozlúčku.

Sympatická kráska sa takmer šesť mesiacov snažila utajiť vzťah s mužom, ktorý je známy aj na Slovensku. Aleš sa totiž pravidelne objavuje v markizáckom Teleráne, kde hodnotí služby hotelov z rôznych kútov našej krajiny.

Celeste sa zrejme obávala, čo povie verejnosť na fakt, že jej nový partner je od nej o 18 rokov starší. Speváčka sa nemýlila a k vekovému rozdielu sa vyjadrili mnohí fanúšikovia. Potom, ako sa situácia upokojila, prišla nečakaná správa.

Dvojica sa totiž po ročnom randení rozišla. V médiách sa však okamžite zverejnila nemiestna anketa, v ktorej sa ľudí pýtali, s kým to Celeste najviac pristalo. V možnostiach sú uvedení expartneri, s ktorými mala hudobníčka vzťah v priebehu posledných rokov. Hlasovanie si všimla aj samotná speváčka, ktorá neveriacky krútila hlavou. Fanúšikom odkázala, že majú určite dôležitejšie veci na robote, ako riešiť jej milostný život.

Zdroj | Foto:  Instagram/celbuckingham