Uplynulý štvrtok zasiahla verejnosť zdrvujúca správa o násilnej smrti Heleny († 47) z Českej republiky, ktorú chladnokrvne popravil jej dlhoročný manžel. Novinár, ktorý bol spočiatku vykreslený ako slušný bezproblémový muž, mal byť však podľa dcéry obete v skutočnosti obyčajným tyranom!

Koncom uplynulého týždňa pohoršila verejnosť znepokojivá správa zo susedných Čiech. Muž tu priamo v reštaurácii U Zvonu v Rychnově nad Kněžnou chladnokrvne zavraždil svoju manželku. Miloslav D. (49) mal na nebohú vytiahnuť zbraň potom, ako mu oznámila, že sa s ním mieni nechať rozviesť. Po vyrieknutí osudnej vety vybral muž legálne držanú zbraň a matku troch detí popravil strelou do hlavy. Tá následne pri prevoze do nemocnice zomrela.

Kým verejnosť označovala vraha za nekonfliktného človeka, jeho dcéra Dominika má na celú vec absolútne odlišný názor. Na sociálnej sieti venovala otcovi zopár ostrých slov, v ktorých popisuje neľahký život plný strachu a bolesti z arogantného rodiča.

Mrazivá výpoveď dcéry

Mnohé komentáre poukazovali na to, že tá hyena, ktorá nám všetko spôsobila, vlastne nie je zlý človek, konal len v afekte atď. A z toho sa nám zdvíha žalúdok. Neľahký život sme s ním zažívali všetci už od úplného začiatku, ale všetko sa vyhrotilo do neskutočných rozmerov hlavne v priebehu posledných 4 rokov, kedy doma veľmi intenzívne psychicky týral svoju manželku a 3 detí. Nielenže nám sprosto nadával a bol k nám hrubý, skrýval kľúče od auta, takže keď sa v zime zhoršil dedkov stav, mamička musela za ním prísť v snehu na bicykli. Obťažoval aj množstvo ďalších osôb nám blízkych,” začína svoje šokujúce vyjadrenie Dominika.

“Zašlo to ale až tak ďaleko, že mamičke nasypal tabletky (nevieme aké) do vína, v noci ju v spánku napadol a zobral jej mobil a platobnú kartu, ktoré sme dodnes nenašli. Maminka a jej 3 deti museli v noci spať v zamknutých miestnostiach, pretože sa ho báli. Nikdy nič pre rodinu skutočne neurobil. Učila sa s nami mamička, hľadala dovolenku mamička, vymaľovala celý byt, keď on odišiel do kina. Podnikala s nami všetky výlety, obstarala všetko, čo sme potrebovali a ešte viac aj napriek tomu, že si potom sama nemohla kúpiť ani nové topánky,” hovorí o svojej obetavej matke.

Ako ďalej zúfalá mladá žena uvádza, v čase, kedy doma nemali peniaze ani na desiatu do školy, ich otec si nevedno odkiaľ nosil elektroniku v hodnote tisícok českých korún. Do rodinného rozpočtu prispieval sumou približne 580 €, čo neskôr zredukoval na cca 300 €. Dievča dokonca osobne zavolalo po jednom z incidentov policajnú hliadku, ktorá ju odbila nečakaným vyrozumením. Keďže nedošlo k fyzickému násiliu, s psychickým týraním nebolo možné nič urobiť.

Legálne držaná zbraň!

“Nakoniec sme sa rozhodli ísť podať trestné oznámenie za prenasledovanie a obťažovanie, ktoré bolo stále v procese riešenia. Pri tejto príležitosti sme sa tiež dozvedeli, že má legálne držanú zbraň, ktorú sme potom doma, bohužiaľ, nenašli. Bez polície by sme sa o nej ani nedozvedeli. Dlhodobo sa mamičke vyhrážal, že ak od neho odíde, príde o všetky deti a zostane sama. On je predsa “veľmi vážený novinár” a všade má konexie,” prekvapuje ďalej Dominika. Následne tiež dodáva:

“Bol to neskutočný manipulátor a na verejnosti sa šialeným spôsobom pretvaroval, aby získal dojem, že “svoju rodinu” miluje a je dobrosrdečný človek. V skutočnosti sa ale jedná o podlého psychopata. Posledné približne 3 týždne mamička a jej 3 deti bývali u babky a dedka. Situácia bola totiž taká extrémna, o to viac, keď sme mu odovzdali informáciu, že bola podaná žiadosť o rozvod. Jeho matka ho po celý čas vo všetkom podporovala, zastávala sa ho a snažila sa všetky 3 deti poštvať proti vlastnej mamičke. Aj z toho dôvodu sme ukončili veškerý kontakt aj s ňou.”

Celý príspevok končí zdrvujúcim záverom, v ktorom bez okolkov odsúdila svojho otca z vraždy milovanej matky: “V onen osudný deň sa mali stretnúť na verejnom mieste, aby prediskutovali detaily rozvodu a došli k dohode, aby sa celá záležitosť čo najmenej dotkla detí. Celá táto chladnokrvná vražda bola vopred naplánovaná a nejednalo sa o žiadny skrat pri hádke. Pripravil nás o toho najdôležitejšieho človeka na celom svete a my nemáme poňatia, čo si teraz bez mamičky počneme.”

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Facebook/Dominika D.