Za úspešnou zábavnou reláciou Nikto nie je dokonalý stojí autorsky aj režisérsky Oliver Andrásy (58), ktorý tvrdí, že sa blíži jej koniec. O nečakanom ukončení pritom nemali tušenia ani sympatickí moderátori Junior a Marcel.

[sociallocker]Oliver Andrásy pre Nový Čas prezradil, že nad budúcnosťou zábavnej relácie Nikto nie je dokonalý visí otáznik. Vedenie RTVS vraj po 4 rokoch jej úspešného fungovania nepredĺžilo zmluvy a od začiatku nového roka sa tak zrejme budeme musieť so zábavnými odpoveďami Slovákov rozlúčiť.

nikto nie je dokonaly konci
Odpovede Slovákov z ulíc vždy vedia pobaviť.

Oliver Andrásy, ktorý kedysi reláciu spolu s Eňou Vacvalovou moderoval, prezradil, čo je za nečakaným ukončením: “Od januára zmluva nebude podpísaná, čo už som vedel istý čas. Teraz mám zmluvu na silvestrovské vysielanie, ale aj to sa zrušilo. Oficiálne z finančných dôvodov,” šokuje fanúšikov a dodáva, že v pozadí má byť aktivita šéfa parlamentu Andreja Danka: “Niekoľkokrát sa vyjadril, že prečo by mala verejnoprávna televízia vysielať za také drahé peniaze program, ktorý znevažuje a potupuje slovenský národ,” prezradil Andrásy.

oliver andrasy

O ukončení pritom Andrásy nejakú dobu vedel, no zrušenie Silvestra a podpísanej zmluvy aj jeho úprimne prekvapilo. Ešte viac zaskočení ostali moderátori Milan Zimnýkoval a Marcel Forgáč, ktorí o ničom až do včera netušili a rozhorčene dodali, že im to nikto oficiálne neoznámil. RTVS všetky tvrdenia o zrušení relácie poprela a uvádza, že s projektom ráta aj do budúcna, na čo Andrásy s istotou poznamenal: “Neviem, čo k tomu mám povedať, ja viem, že nebude. Stavím sa o tisícku,“ vyhlásil. Žeby sme sa naozaj od budúceho roka s reláciou rozlúčili?

Relácia je u divákov v štúdiu aj doma obľúbená.

Zdroj: cas.sk | Foto: Facebook, YouTube[/sociallocker]