Finále Farmy 11 poznamenala najmä nečakaná dokrútka od Radovej snúbenice, ktorá Popradčana poriadne zneistila. Farmár sa už po nej nedokázal sústrediť a po slovách Ivany klopil hlavu do zeme. Toto sa však dialo krátko potom, ako sa vypla kamera.

Medzi finálovým disciplínami sa Gabovi, ktorý sa medzičasom ostro vyjadril na adresu svojich dvoch súperov, Romane aj Radovi prihovorila najbližšia rodina. Prostredníctvom televíznej dokrútky finalistov povzbudili a prehovorili o tom, ako vnímali ich účinkovanie zo svojich obývačiek. Hoci sa odkazy niesli v pozitívnom duchu, jeden bol predsa len poriadne ostrý.

Radova snúbenica sa do svojho dnes už ex obula so slovami, že sa hanbila a vyčistila mu žalúdok kvôli posteľným scénam s Kikou. Popradčan celý čas klopil hlavu do zeme a priznal, že ho slová bývalky “dokrútili”. Krátko na to sa ale vypla kamera a nasledovala prestávka. Počas tej sa k Radovi podľa informácií Plusky okamžite rozbehla mamina, ktorá sa ho snažila utešiť a dodať mu stratené odhodlanie. Farmár si však mal naďalej šúchať tvár a bolo zjavné, že boj vzdal. Hladkať po chrbte ho mala prísť aj samotná Kika, ktorá prišla viackrát aj za rodinou. Radova mama na ňu dokonca pokrikovala familiárne: “Kikuš, ahoj!

Kým niektorým Slovákom sa zdala dokrútka spravodlivá v duchu hesla “karma je zdarma”, ďalší považovali krok televízie za podpásový úder. K Ivaniným slovám sa ale vyjadrila aj Markíza: “Radova snúbenica bola súčasťou okruhu jeho najbližších a bola oslovená rovnako ako najbližší ostatných finalistov. Rado o tom, samozrejme, vedel,” vysvetlila.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Rada mala po dokrútke od snúbenice utešovať mama aj Kika

Zdroj: pluska.sk │ Foto: Televízia Markíza