Z Farmy dorazili veľmi znepokojivé správy. Po vypadnutí viacerých účastníčok z reality šou mali dve z nich cestou do Bratislavy prežiť veľmi nepríjemnú dopravnú nehodu. O tom, čo sa stalo v osudný deň, prehovorila najčerstvejšie vypadnutá Monika.

Monika Šuleková vypadla počas posledného dvojduelu spolu s Evou, ktorá mala pred dôležitou chvíľou vypiť väčšie množstvo alkoholu. Na statok sa tak vrátila Xénia s Katkou, no Monika napriek tomu necíti voči Eve hnev. Ako prezradila pre televíziu Markíza, po príchode domov vyjedla celú chladničku a veľa oddychovala.

Bohužiaľ, zažila aj mimoriadne nepríjemnú a nebezpečnú situáciu. Spolu s Beátou Rusnákovou sa totiž vybrali do Bratislavy, no ich cesta nedopadla vôbec dobre: “Áno, mala som dopravnú nehodu, bolo to spolu aj s Bebou, keď sme boli na ceste do Bratislavy. Bol za nami kamión, my sme mali odbáčať, ten kamión sa nejako stratil a potom sa tam zniekadiaľ vynoril,” prezradila desivé detaily.

Aj napriek tomu však mali farmárky šťastie a nikomu sa nič vážne nestalo: “Otočilo nás trikrát, ale sme všetci živí a zdraví, a to je podstatné. Ale bola to veľmi zlá skúsenosť a dúfam, že sa mi už nikdy viac v živote nestane,” uzatvára tému Monika, ktorá musela ostať spolu s Beou v poriadnom šoku.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: farma.markiza.sk │ Foto: Televízia Markíza