Instagramová hviezda Zuzana Plačková sa na nedostatok lásky a nadšenia v poslednom období skutočne sťažovať nemôže, pričom rodinka influencerky sa rozrastá v pravidelných intervaloch. Potom, čo si s manželom Reném zaobstarali štvornohého spoločníka, prasiatko Tinky, oznámila aj ďalšiu potešujúcu správu.

30-ročná rodáčka z Čadce len pred pár dňami priznala, že pod srdcom nosí svoje prvé bábätko, kým porodiť by mala v lete tohto roka. „My sme sa o bábätko snažili naozaj veľmi dlho. Ľudia, ktorí nás poznajú, o tom vedia. Nám sa to bábätko zadarilo v najhoršej našej životnej situácii, o ktorej všetci viete. Zadarilo sa nám pár dní po tom…” nešetrila Zuzana dojatím, aj keď tehotenstvo spočiatku mienila tajiť pred verejnosťou omnoho dlhší čas.

Nakoľko ju však niekto z priateľov zradil, informácia sa predsa len dostala do médii. Influencerka sa tak z dieťatka teší už aj pred fanúšikmi, pričom najnovšie privítala ďalší prírastok do rodiny. “Ja mám toľko lásky okolo seba, že tomu nemôžem ani uveriť. Mám skutočne Valentín každý deň a nielen zajtra. Milujúci manžel, vysnívané bábätko v brušku, naše prasiatko Tinky a teraz už aj toho najkrajšieho psíka Diora máme. Ja naozaj nič viac už nepotrebujem, teraz som viac než šťastná,” napísala v nedeľu k fotografii s novým členom rodiny, ktorým sa stalo rozkošné šteniatko.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj | Foto: IG/queen.plackova | Video: Streamable.com