Reality šou Farma má za sebou napínavé finále, po ktorom diváci konečne spoznali víťaza štrnástej série. Tým sa stal najobľúbenejší súťažiaci Filip Jánoš, ktorý nemal najväčšiu podporu len zo strany exkolegov, ale aj televíznych divákov.

26-ročný YouTuber Filip Jánoš si získal fanúšikov nekonfliktným správaním a príjemnou povahou, pričom vo finále úspešnej šou predviedol fantastický výkon. Mladý kreatívec sa napokon stal po napínavom vedomostnom kvíze víťazom 14. série Farmy a okrem titulu si odnáša aj fantastickú výhru vo výške 75-tisíc eur. Kým tesne pred dôležitým večerom Muffy verila, že si finalisti prvú cenu rozdelia, opak je pravdou a Filip sa o peniaze deliť, až na jednu výnimku, nebude.

„Keď prehrám, tak prehrám, keď vyhrám, tak vyhrám. My sme si s Gžulou sľúbili na začiatku Farmy ešte, že keď niekto z nás vyhrá, dá tomu druhému 500 eur. Tak to stále platí,” povedal pred dôležitým večerom pre portál Pluska.sk a zdá sa, že svoje slovo dodrží. Bezprostredne po výhre sa totiž stretol v špeciálnom vydaní Farmy X-tra s Tomym Kottym, kde potvrdil, že Giuliane skutočne sľúbené peniaze dá, kým zvyšok výhry zrejme investuje do vlastného bývania.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: Markiza.sk, Pluska.sk |  Foto: IG/farma.markizaatvmarkizaofficial