Hoci sa mnohí domnievajú, že všetky Koptíkove (34) statusy na adresu herečky Gregorovej (65) sú čisté výmysly, ktoré majú jeho bývalke poškodiť povesť, našla sa herečka, ktorá jeho slová potvrdila.

Koptík zaplavuje denne sociálnu sieť s tajomstvami herečky, ktoré siahajú od postele až po jej pôsobenie v divadle. Gregorovú rozhodne nešetrí a postupne vysvetľuje, ako mala údajne ohovárať mnohých hereckých kolegov či spriadať intrigy voči zamestnancom a rodine. Hoci sa mohlo zdať, že jeho slová sú len prifarbené táraniny, ktoré majú herečku donútiť konečne sa ozvať, zdá sa, že niečo pravdy na tom bude.

Ozvala sa totiž jedna z českých herečiek, ktorej sa mal jeden z Koptíkových statusov priamo týkať. Ide o Světlanu Nálepkovú, ktorá hrala v divadle dlhé roky úspešné prestavenie Edith Piaf. Podľa Koptíkových slov sa hra napriek vypredaným lístkom prestala hrávať len vďaka Gregorovej intrigám, ktoré vyústili do nečakaného vyhadzovu Nálepkovej. Gregorová mala údajne vyčkávať až do odchodu herečky na zájazd, aby ju mohla vyhodiť na diaľku pomocou SMSky.

Nálepková ale šokovala verziou, ktorá Koptíkove slová do bodky potvrdzuje a hovorí o umelo vytvorenom strachu v divadle: “Ráno, keď som sa prebudila, tak som našla od Hany Gregorovej esemesku, že hra Edith Piaf končí. Mali sme to hrať až do júna. Ako dôvod uviedla, že kvôli zlej predajnosti. A to bola blbosť, vedela som od predajcov, že sa to predáva dobre,” prekvapuje pre Blesk česká herečka. Zároveň dodáva, že do očí jej to Gregorová nikdy nepovedala a celá situácia ju veľmi mrzela. Na záver sa ale evidentne potešila: “Ako je dnes vidieť – karma pracuje. Tým ľuďom sa to vráti samo, bez toho, aby ten druhý musel niečo robiť,” myslí si spokojne Nálepková. Nechajme sa prekvapiť, či sa ku Koptíkovým odhaleniam odvážia vyjadriť aj iní kolegovia.

Koptíkove slová o Gregorovej potvrdila aj herečka Nálepková

Zdroj: blesk.cz | Foto: markiza.sk, Facebook