Kontroverzná exfarmárka Jana Kállayová (32) sa zviditeľnila v reality šou Farma 7. Diváci si ju zapamätali ako ,,papulu,“ ktorá nemala problém sa kedykoľvek ozvať či dokonca pobiť sa. Problém nemala ani s nahotou. No v tomto období sa musí sústrediť na omnoho dôležitejšie veci, keďže sa náhle dostala na pohotovosť.

Blondínka sa musela potrápiť so zdravotnými problémami, ktoré ju veľmi vystrašili. Z ničoho nič jej začalo šklbať v nohe a zároveň jej tŕpla tvár, líce a aj pery. Okamžite navštívila pohotovosť a diagnóza ju prekvapila. ,,Mám tetániu, teraz hlavne oddychujem, nemôže pracovať. Už som bola aj na neurologickom vyšetrení,“ prezradila vystrašená Jana pre plusku.sk.

Tetánia sa vo všeobecnosti považuje za modernú ,,pliagu“ mladých ľudí. Ide o zvýšenú nervovo-svalovú dráždivosť, ktorá vyvoláva pocit napätia. Môžu sa objaviť kŕče v rukách aj v nohách, lapanie po dychu, rozbúšené srdce a pocity, ktoré môžu vyvolávať strach či paniku. Toto ochorenie sa dá liečiť v prípade ak pacient počúva rady odborníkov.

Aj vás vytáča Prieskumník na Facebooku? Zdieľajte tento článok na vašej hlavnej nástenke!

Zdroj: pluska.sk  |  Foto: Facebook