Známy hokejista, ktorý sa aktuálne venuje manažovaniu národného tímu, mal ťažkú nehodu na svojom skútri. Z vedľajšieho pruhu do neho nabúral vodič, ktorý si ho nevšimol. Momentálne sa zotavuje zo zranení.

Známy český hokejista Petr Nedvěd (47), ktorý aktuálne manažuje národný tím, mal ťažkú nehodu na svojom skútri. Ako prezradil pre český iSport, je len zázrak, že nedopadol horšie a zrážku vôbec prežil.

Chvíle hrôzy, ktoré bývalého hokejistu takmer stáli život, opísal s absolútnym rešpektom. “V Prahe som šiel neďaleko Smíchovského tunela na Vespe v ľavom pruhu a pán v pravom si ma, bohužiaľ, nevšimol. Zobral ma, skončil som na električkových koľajách. Nešiel som ani príliš rýchlo,” odhalil hrozné detaily. Našťastie, vyviazol “len” s početnými odreninami, ktoré si musí naďalej doliečovať. “Aj doktori boli prekvapení, aký som odretý. Každý druhý deň chodím do vojenskej nemocnice na preväzy. Našťastie nemám žiadne zlomeniny, ale trápi ma členok, to bude ešte na minimálne 14 dní.

Život mu pri vážnej nehode mala pritom zachrániť helma, ktorú mal na hlave. “Bez helmy by to dopadlo zle, pretože som padol hlavou. To by dopadlo o dosť horšie…,” priznáva športovec. Počas najhoršieho obdobia sa o neho musela starať mladučká priateľka Nicol, ktorá je podľa jeho slov vyčerpaná. Pomaličky sa však Petr zotavuje, a dokonca si už vyjde aj s priateľmi na pivo.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: isport.blesk.cz │ Foto: YouTube/Show Jana Krause, Facebook/Polícia SR