Už túto nedeľu sa účinkujúci zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome popasujú s ďalšími úlohami, ktoré si vyžrebovali a máme sa skutočne na čo tešiť.

[sociallocker]Ďalšie kolo obľúbenej zábavnej šou bude opäť bohaté na poriadne spevácke hviezdy. Na pódiu vystúpia napríklad Beyoncé, Amy Winehouse, skupina Green Day či dokonca operná diva Montserrat Caballé.

Herečke Zuzke Vačkovej však žreb pridelil slovenskú popovú kráľovnú Daru Rolins, ktorá je na scéne od svojich detských čias. A práve pesničku z jej začiatkov si Zuzka aj vybrala a tak nám zaspieva skladbu Čo o mne vieš z roku 1988.

Zuzke bude palce držať aj samotná Dara a dokonca má pre herečku aj veľmi pekný odkaz: „V nedeľu večer budem nahrávať v štúdiu, u sestry. Takže určite vybehnem hore a všetci, aj s Lolinkou, si Zuzkino vystúpenie stopercentne pozrieme. A čo by som jej poradila? Musí sa vrtieť, rozhodne nestáť na jednom mieste. Mám taký zvláštny štýl “vyhadzovania kopýtok.” Patrik ho vie skvele napodobniť, tak možno to zvládne aj Zuzka. Uvidíme,“ povedala Dara, ktorá dala Zuzke ešte jednu radu: „Keď do toho pôjde s úsmevom a v dobrej nálade, má vyhraté. Pretože to som PRESNE JA!“

Zdroj: tvojatvar.markiza.sk | Foto: Instagram | Video: YouTube
[/sociallocker]