Širokú verejnosť šokovala správa o prípade podpálenej učiteľky, ktorá si pred smrťou musela prejsť doslova peklom. Zosnulá opakovane kontaktovala políciu a sťažovala sa na otravného muža. Už v tom období tušila, že jej život je v ohrození.

Incident sa udial pred pár dňami v indickom štáte Maháráštra, kedy vysokoškolskú lektorku podpálil neznámy muž. Niekoľko mesiacov ju mal prenasledovať, v dôsledku čoho viackrát požiadala o pomoc políciu. Muži zákona však nekonali, keďže v správaní páchateľa nevideli žiadne riziko nebezpečenstva.

Netušili, že jej v tom čase podpísali rozsudok smrti. Útočník totiž použil palicu namočenú v benzíne a učiteľku mal prekvapiť na toalete v mieste jej pracoviska. 24-ročná žena utrpela popáleniny na 40 % tela a hlboké poranenia na hlave, končatinách, chrbte aj tvári. I napriek snahe lekárov nakoniec v pondelok 10. februára zomrela.

Polícií sa už dokonca podarilo zatknúť podozrivého Vicky Nagralea, ktorý sa k útoku priznal. Podľa jeho slov si mladá lektorka takúto smrť zaslúžila, keďže si ho nevšímala a nemala o neho záujem. Muž momentálne čaká na oficiálne obvinenie, no obyvatelia mesta Hinganghat, kde sa tragédia stala, demonštrovali a dožadovali sa pre Vickyho trestu smrti.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Ľudia žiadali pre páchateľa trest smrti

Zdroj: hindustantimes.com  |  Foto: Pixabay, YouTube