Jedna z najúspešnejších domácich interpretiek si pre fanúšikov prichystala koncom marca poriadne prekvapenie. Speváčka Kristína, ktorá Slovensko reprezentovala i na pesničkovej súťaži Eurovision Song Contest 2010, tajila celých osem mesiacov, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko.

Aj keď Kristína (33) napokon svoje tehotenstvo potvrdila, o nič zhovorčivejšia nebola ani v téme pôrodu. Ako napokon len pred pár dňami priznala, jej synček prišiel na svet ešte začiatkom mája! “Ozývam sa po dlhšom čase s mojou krásnou novinkou, ktorú chcem s Vami zdieľať. Začiatkom mája som sa stala Mamou, narodil sa mi chlapček Radoslav,” ozrejmila pred necelým týždňom.

Speváčka si svoje súkromie úzkostlivo stráži a po boku manžela Mariána Kavuliča žije už krásnych 15 rokov. ,,Ja som si vždy vážila, že máme pekný vzťah, a tak trošku som sa bála chváliť sa tým. Nechcela som, aby sa nám niekto do toho vŕtal. Vravela som si, je nám dobre, ale nemusíme to vykrikovať do sveta,” prezradila v rozhovore pre magazín Emma. Tenta raz však predsa len urobila výnimku a na sociálnej sieti zverejnila záber z prechádzky, ku ktorému dodala jednoduché: “Naše spoločné chvíle vonku.”

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: IG/kristinapelakova