Len nedávno sa podarilo Brende alias Shannen Doherty poraziť zákernú rakovinu a už je tu ďalší šok. Miláčik žien zo seriálu Beverly Hills 90210 priznal závažnú diagnózu, s ktorou sa stretol.

Seriál Beverly Hills 90210 patril kedysi medzi najobľúbenejšie a ich predstaviteľov máme radi dodnes. Keď nedávno ochorela Shannen Doherty, celý svet prežíval spolu s Brendou jej boj so zákernou rakovinou. Shannen má však nateraz svoj boj vyhratý a aj keď prišla o prsník a podstúpila náročnú liečbu, čaká už len na lekárske potvrdenie o jej úplnom vyliečení.

Brenda s Dylanom v časoch najväčšej slávy Beverly Hills.

Pred verejnosť však vyšiel s pravdou von aj ďalší miláčik seriálu, ktorý si zahral aj partnera Brendy. Sympaťák Dylan, ktorého stvárnil Luke Perry, má dnes neuveriteľných 50 rokov a narovinu odhalil, akými obavami si musel prejsť. V roku 2015 mu počas preventívnej kolonoskopie odhalili nebezpečné črevné polypy a herec si tak pretrpel obdobie strachu o svoj život. Mal však šťastie, keď lekári po odstránení polypov skonštatovali, že nešlo o zhubný nádor.

Luke Perry ušiel rakovine len o chlp.

Ako však zdôraznil, po Amerike behá ďalších 23 milíonov ľudí, ktorí sa vyhýbajú vyšetreniu hrubého čreva, ktoré môže zachraňovať životy. Luke si uvedomuje, že pokiaľ by sa ho sám včas nezúčastnil, mohol byť priebeh jeho ochorenia oveľa dramatickejší. Dnes je však v poriadku a po tomto desivom zážitku sa rozhodol stať hovorcom kampane proti rakovine hrubého čreva, v ktorej vyzýva ľudí, aby pravidelné vyšetrenie hrubého čreva v žiadnom prípade nepodceňovali. Na Slovensku pritom ide o najčastejší typ rakoviny, takže jeho varovanie v našich končinách platí o to viac.

Zdroj: people.com | Foto: Facebook