Český futbalista si musel vypočuť rozsudok, podľa ktorého ho čaká šesť mesiacov za mrežami. Jeho správanie komentovala aj sudkyňa, ktorá bola absolútne znechutená. Spoločne so svojou priateľkou sa totiž rozhodol ponížiť svoju bývalú manželku. Celá vec sa nakoniec dostala až pred súd.

Futbalista Tomáš Řepka (44) vymyslel spoločne s moderátorkou Kateřinou Kristelovou (38), ktorá je aj jeho priateľkou, plán, ktorý mal očierniť a hlavne ponížiť bývalú manželku športovca, Vlaďku Erbovú. Dvojica totiž na jej meno vystavila niekoľko falošných inzerátov, kde mala ponúkať erotické služby. Text v inzerátoch mal navodiť pocit, že sa Erbová živí tým najstarším remeslom.

Řepka dokonca zverejnil aj jej fotky, ktoré mal ešte z minulosti, pričom pridal aj jej skutočné telefónne číslo. Celý tento nápad dokončila Kristelová, ktorá za celý tento nechutný plán zaplatila. Keďže široká verejnosť vedela, že ide o bývalú manželku úspešného futbalistu, okamžite bola obťažovaná správami či telefonátmi, ktoré jej prichádzajú dodnes.

Vlaďka bola natoľko zúfalá, že celú záležitosť posunula pred súd. Zamilovanú dvojicu nakoniec usvedčilo video, v ktorom je jasne vidieť, že moderátorka platí za klamlivé inzeráty. Obvinený muž nakoniec dostal šesť mesiacov natvrdo a Kateřina dostala pokutu vo výške 1 940 eur.

Tomáš Řepka s priateľkou Kateřinou Kristelovou
Vlaďka Erbová je bývalá manželka Tomáša Řepku

Zdroj: sport24.pluska.sk  |  Foto: Instagram