Kto by bol toto povedal? Známa slovenská šoubizová dvojica ohlásila pred mesiacom rozchod, no prešlo len pár týždňov a je tu ďalší šok. Ale veď oni sa dali opäť dokopy!

Vzťahy sú niekedy ako na hojdačke a platí to aj pre tie šoubiznisové a prominentné. Známy futbalista Robert Vittek (37) a misska Martina Grešová (31) tvorili pár niekoľko mesiacov, keď prišiel začiatkom júna poriadny šok. Kráska potvrdila smutnými slovami definitívny rozchod, hoci ostali naďalej dobrými priateľmi: “Ľúbim tohto človeka a svojím spôsobom vždy budem,” zneli vtedy rozcítené slová Martiny.

Prešiel však len necelý mesiac a na sociálnej sieti poriadne prekvapil tentokrát Robert. Na svojom profile totiž zverejnil nečakaný záber v objatí s Martinou, ku ktorému navyše pripojil slová a tie hovoria za všetko: “Happy with you, forever” (preklad: Šťastný s tebou, navždy). Grešová zas pridala obrázok s textom: “Niektoré príbehy sú napísané až do nekonečna,” pričom preškrtla pôvodné slovo “do konca”. Zdá sa teda, že zaľúbenci si k sebe opäť našli cestu a z nečakaného rozchodu, veru, nič nebude.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Pár zverejnil mesiac po rozchode romantickú fotku s vyznaním

Zdroj │ Foto: Instagram/robovittek, kdebolotambolo