Uplynulý víkend došlo na sídlisku v Rimavskej Sobote k obrovskej tragédií, pri ktorej prišla o život 38-ročná žena, matka malého chlapca. Jej sused sa tak stal svedkom agresívneho útoku a následného krviprelievania, ktoré ním hlboko otriaslo.

Zdenka mala vzťah s 24-ročným Jánom, ktorý iba deň pred tragédiou zverejnil na sociálnej sieti spoločnú fotografiu zaľúbencov. ,,Moja láska, moja kráska, moje všetko… milujem Ťa,“ napísal k záberu. Na druhý deň však susedia na Rožňavskej ulici v jednom z bytov zachytili hlasnú hádku. 38-ročná následne kričala o pomoc.

Jedného zo susedov však celá situácia nenechala chladným a otvoril dvere, pričom v tom momente uvidel, ako ustráchaná žena uteká dole schodmi a jej priateľ ju prenasleduje s veľkým kuchynským nožom. ,,…On ju dobehol a začal ju bodať. Videl som, ako ju bodol do chrbta. Tak som doňho strčil, tak som sa ho snažil odsotiť, ale som videl, že on to myslí veľmi vážne, že ju chce naozaj zabiť. On nehovoril vôbec nič, to je na tom také mrazivé. Nebol vôbec v amoku, bol veľmi kľudný, veľmi pokojný,” uviedol svedok pre noviny.sk.

Na miesto tragédie bola okamžite privolaná záchranka aj muži zákona, pričom agresor utiekol. Policajti rozbehli pátranie, no štyri hodiny po vražde si sám zavolal pomoc, keďže mal bodnú ranu v hrudníku. V nemocnici nakoniec svojim zraneniam podľahol. Našťastie, dieťa zavraždenej Zdeny sa v ten deň nenachádzalo v byte. ,,Okolnosti celého prípadu sú predmetom vyšetrovacích úkonov. Vyšetrovateľka začala trestné stíhanie pre trestný čin vraždy,“ uviedla polícia.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Facebook/Polícia SR, noviny.sk  |  Foto: joj.sk