Kate Middleton a princ William spoločne vychovávajú troch následníkov trónu. Od narodenia posledného potomka ubehol viac ako rok, pričom vojvodkyňa z Cambridge sa netajila tým, že by si priala aj štvrté bábätko. Zdá sa, že môže mať dôvod na radosť.

Kate s Williamom patria k stabilným párom britskej kráľovskej rodiny, pričom s láskou vychovávajú svoje tri ratolesti. Prvorodený syn George má päť rokov, Charlotte nedávno oslávila tretie narodeniny a najmladší princ Louise má viac ako rok.

Aj napriek tomu, že sympatická brunetka musí v tehotenstve čeliť veľmi nepríjemným ranným nevoľnostiam, pre štvrté bábätko mala stále svoje srdce otvorené. Jej správanie v posledných týždňoch má údajne naznačovať, že by mohla skutočne nosiť pod srdcom ďalšieho kráľovského potomka.

Kate si totiž na niekoľko mesiacov urobila voľno v diári a cestovanie do zahraničia obmedzila na absolútne minimum. Trojnásobná mamička sa taktiež rozhodla pre zmenu farby vlasov. ,,Zakaždým, keď vojvodkyňa zmenila štýl, o pár dní oznamovala tehotenstvo,“ vyhlásil expert na kráľovskú rodinu Santos Lopez v jednom z nedávnych rozhovorov.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Predtým

Teraz

Zdroj: express.co.uk  |  Foto: Instagram/cambridgeroyal, Facebook/Kate Middleton