Ľudská fantázia niekedy naozaj nepozná hranice, čo je úplne v poriadku, ak svoje vyfabrikované príbehy píšeme do kníh namiesto toho, aby sme ich rozprávali polícii. Presne to prednedávnom urobila 21-ročná Cheyenne Kenmuir, ktorá udala muža za únos, se*uálne obťažovanie a nútenie do tvrdých drog. Nevinný a nič netušiaci úbožiak sa preto podrobil tvrdému vypočúvaniu a väzeniu.

Kráčala domov, keď ju z ničoho nič prepadli a uniesli. Páchateľ jej chlipne oznámil, že ide na drink, schytil ju, s pomocou druhého muža ju násilne dovliekol do baru a s nožom v ruke ju nútil piť a brať tvrdé drogy. V nestráženej chvíli stihla vziať do ruky mobil a rýchlo napísať kamarátke, že bola se*uálne napadnutá a má okamžite volať na políciu. Tak znela výpoveď Cheyenne Kenmuirovej o tom, čo sa stalo v osudný deň. Lenže to bola lož.

Cheyenne Kenmuirová nie je žiadna obeť, ale bezcharakterná klamárka, ktorej manipulatívne schopnosti “ocenil” aj sudca.

Pravda o únose a znásilnení

Aká je teda pravda? Svedkovia aj obvinení sa zhodli na skutočnej verzii príbehu, ktorú potvrdila aj kamera v inkriminovanom pube, kde sa mal incident odohrať. Cheyenne Kenmuirová vošla do baru sama a sadla si k pultu, keď sa jej muž opýtal, či si dá drink. Súhlasila, popíjala jeden za druhým a celý čas sa hrala s telefónom, kvôli čomu sa jej obvinený so starosťou opýtal, či je všetko v poriadku. Odvetila, že áno a že nekomunikuje s „nikým dôležitým“.

Drvivú väčšinu času v bare strávila úplne sama, pričom sa okolo nachádzalo dosť ľudí, ktorí by jej mohli v prípade núdze pomôcť. Záznam z kamery navyše ukázal, že mala celý čas úplne voľnú cestu k dverám, ktoré boli stále otvorené. Výsledok? Úbohý muž, proti ktorému namierila svoje klamstvá, strávil 14 hodín v cele a bol vyšetrovaný políciou.

Ďalšie a ďalšie lži

Toto však Kenmuirovej nestačilo. Pár dní po vymyslenom incidente zverejnila na webe recenziu na pub, v ktorej ešte raz dopodrobna opísala všetky svoje lži. A dodala ešte niečo: Podľa jej hodnotenia, v čase, keď ju muž obťažoval, vošli do baru špeciálni vyšetrovatelia, ktorí podnik preverovali ako sídlo drogového kartelu. Aj tieto slová sa však ukázali byť absolútne mimo reality. Svojej verzie príbehu sa držala ešte dlho potom, ako ju polícia konfrontovala s pravdou. To, že plytvala časom a prostriedkami orgánov úplne zbytočne, priznala až na súde, ktorý jej uložil 15-mesačný trest. Momentálne si ho odpykáva vo väzení v Cambridge. Motív jej prekrúcania reality zostáva neznámy.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Metro.co.uk | Foto: Facebook/cheyennekenmuir