Smrť jednej z najtalentovanejších herečiek mladej generácie zasiahla celé Slovensko. Správa o úmrtí Moniky Potokárovej bola o to šokujúcejšia, keď sa na verejnosť dostala informácia, že si na svoj život siahla sama. Zdrvilo to predovšetkým jej manžela Roberta Rotha, ktorý našiel bezvládne telo herečky vo svojom byte.

Je veľmi ťažké uveriť tomu, že mladá a talentovaná herečka Monika Potokárová už nie je medzi nami. Rodina i priatelia si určite kladú otázku, čo sa odohrávalo v jej vnútri, keď sa rozhodla pre samovraždu. To sa však už nikto nedozvie vrátane jej kolegu, a zároveň manžela Roba Rotha, ktorý našiel umelkyňu už bez známok života.

Po tragédií sa 47-ročný herec stiahol do ústrania a trúchlil v súkromí. Pred médiami sa o nešťastí nechcel vyjadrovať a divadelné predstavenie, kde účinkoval, bolo na istý čas zrušené. V ťažkom období mu však nakoniec boli fanúšikovia veľkou oporou, v dôsledku čoho sa ich rozhodol osloviť. ,,Ďakujem úprimne všetkým za prejavy účasti. Veľmi si to vážim. Pomáha mi to. S úctou: Robert Roth,“ napísal na sociálnej sieti.

Krátke vyjadrenie jeho priaznivcov ešte viac povzbudilo, pričom s vdovcom súcitili a priali mu veľa síl. ,,Milý Robert, žiadne slová nedokážu zmierniť bolesť, ktorou si naplnený. Chcem len, aby si vedel, že v tej bolesti nie si sám. Sú v nej všetci, ktorí obdivovali a mali Moniku radi,“ napísala menovkyňa jeho zosnulej manželky.

Vyjadrenie Roba Rotha

Reakcie Slovákov

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Facebook/Robert Roth  |  Foto: Facebook/Robert Roth, Tatra banka, Ahmed H.