V potravinách môžu zákazníci často naraziť na produkty, ktoré by štandardne medzi regálmi neočakávali. Najnovšia novinka na predaj však mnohých zarazila, keďže vláda na čele s premiérom tvrdí, že ide o nedostatkový tovar.

Test na infekčné respiračné ochorenie COVID-19 je v posledných mesiacoch jednou z hlavných tém na politickej pôde. V našej krajine je ich výrazný nedostatok a mnohé z rýchlotestov dokonca nie sú účinné. O to viac je šokujúce, že ich nájdete aj v supermarketoch!

Mnohých zákazníkov pri nákupe v istých potravinách v bratislavskej mestskej časti Petržalka prekvapilo, keď sa priamo za chrbtom predavačky objavil nový oznam. ,,Testy na koronavírus. Dva kusy v balení, 39 eur,“ uvádza sa na obyčajnom papieri.

Nejde o žiadny vtip, keďže potraviny priamo medzi alkoholom ponúkajú rýchlotesty na COVID-19, ktoré sú stále nedostatkovým tovarom. ,,Každý si tak môže testy zakúpiť a otestovať sa. Zobrali sme ich aj preto, aby sme mali nejaké testy po ruke, keby sme mali podozrenie, že náhodou má niektorí z našich zamestnancov príznaky choroby,“ uviedol vedúci prevádzky pre dnes24.sk, pričom upozornil, že ide o certifikovaný produkt.

>>TU<<< (opens in a new tab)" rel="noreferrer noopener" class="aioseop-link">Ponuku potravín si môžete pozrieť >>>TU<<<

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: dnes24.sk  |  Foto: Pixabay, markiza.sk