Niekdajšia redaktorka televízie Markíza Lucia Livschitz Kollarová pred časom šokovala verejnosť, keď sa po rokoch utrpenia rozhodla podstúpiť operáciu čeľuste. V stredu prijala online pozvanie do markizáckej relácie Teleráno, kde porozprávala viac o dôvodoch, ktoré ju k radikálnej zmene priviedli.

Lucia Kollárová sa po rokoch na televíznych obrazovkách stiahla do ústrania a aktuálne žije so svojím manželom vo Švajčiarsku, kde spoločne vychovávajú dcéru. O bývalej redaktorke Markízy je známe, že si nejedenkrát vypočula kritiku či posmešky adresované na črty tváre. Pre plastiku dolnej čeluste sa však rozhodla až nedávno a spúšťačom bola aj fotka, ktorú jej vyhotovila na mobil mama.

Ako brunetka vyzradila v Teleráne, po zhliadnutí fotografie začala konať. ,,Deň po tej maminej momentke som sa rozhodla, že je načase konzultovať to s odborníkom,” priznala. Luciu však trápili aj zdravotné problémy, najmä sťažené dýchanie, ktoré mohla dovtedy vykonávať len cez ústa. ,,A dýchanie ústami je zdravotný problém. To môže spôsobovať neustále zápaly hrdla, infekcie a rozhodne to neprispieva k dlhému a zdravému životu. Túžila som dýchať nosom,” objasňuje svoje pohnútky.

Lucia dodala, že až chirurg jej napokon vysvetlil, že jej oči či úsmev nie sú príliš veľké, len pôsobili výrazne vzhľadom k zakrpatenej spodnej čeľusti. Aj to exredaktorku ťažilo po celý ten čas. ,,Príliš výrazné a s tým som sa trápila celý svoj život. Nielen, keď som bola na obrazovke, ale stále som si to uvedomovala.” Dnes však môže byť s výsledkom viac ako spokojná a okrem zdravotných benefitov je zjavné, že je z markizáčky poriadna kočka.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj │ Foto: Televízia Markíza/Teleráno