Martin Jakubec patrí k najkontroverznejším postavičkám slovenského šoubiznisu a netají sa ambíciou presadiť sa v politike. Najnovšie však spevák šlágrov opäť šokoval svojich fanúšikov, keď zverejnil fotku v spoločnosti pohľadnej blondínky. Podľa jeho slov sú v očakávaní bábätka!

Martin Jakubec sa okrem hudby a spievania venuje aj verejnému komentovaniu mien slovenského šoubiznisu či politickej scény. Sám sa pritom netají ambíciami dostať sa na vrcholové posty. 37-ročný spevák sa však rozhodol poriadne šokovať svojich fanúšikov.

Na sociálnej sieti totiž zverejnil záber z chorvátskej pláže, na ktorom sa túli k neznámej peknej žene. V ruke s úsmevom na perách drží časopis Mama a ja, no najväčšie prekvapenie vyvolávajú jeho slová. K záberu totiž napísal: “Užívame si, sme v očakávaní 2. DIEŤATKA.

Komentujúci tak predpokladajú, že z Martina Jakubca sa možno čoskoro stane otec. Nájdu sa však aj takí, čo o tejto informácii pochybujú, keďže už v roku 2018 spevák zorganizoval svadbu s kolegyňou Božankou (68). Napokon však vysvitlo, že sa v skutočnosti žiadny oficiálny obrad nekonal. Žeby tentokrát naozaj chystal veľký životný krok?

Záber si môžete pozrieť >>> TU <<<

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj │ Foto: FB/Martin Jakubec