Monika Haklová (42) sa do povedomia ľudí dostala predovšetkým vďaka účinkovaniu v reality šou Farma. Patrí medzi tie kontroverznejšie postavy slovenského šoubiznisu a už nie raz sa postarala o poriadny škandál. Tentokrát však prezentuje aj svoju dcéru Chiaru.

Kontroverzná blondína je známa tým, že spôsobí rozruch všade, kde sa objaví. Fanúšikovia, ba dokonca aj jej vlastná rodina, si už zvykli na jej výstredné vystupovanie. Už niekoľkokrát prekvapila svojimi plánmi do budúcna, kým sa venovala biznisu s nehnuteľnosťami.

Haklová však zrejme úplne mení profesiu. Stala z nej totiž profesionálna trénerka, ktorá sa venuje piloxingu, čo je kombinácia boxu, pilatesu a tanca. Týmto spôsobom pomáha ženám schudnúť, pričom reklamu si spravila na vlastnej dcére Chiare. ,,Chceli by ste zlepšiť životný štýl, zhodiť pár kíl? Nám sa to s dcérou podarilo, máme mínus 15 kg/3 mesiace a už budujeme svalstvo! Píš, ak potrebuješ pomôcť,“ napísala k fotografií svojej zmenenej dcéry.

Zdroj: Instagram/monikahaklova1  |  Foto: Instagram/monikahaklova1, Instagram/chiara_haklova, Facebook/Monika Haklova Farma