Twiinska Daniela Nízlová mala počas uplynulého roka naozaj pestré zážitky. Okrem toho, že sa so sestrou zúčastnila drsnej Farmy, si našla aj priateľa, ku ktorému sa medzičasom nasťahovala. Rozprávke však odzvonilo a speváčka priznala koniec…

Kým Veronika je už tri roky šťastne vydatá, Daniela ostávala po rozvode nejaký čas sama a nedávno dokonca skončila na infúziách. Šťastie sa však na ňu usmialo začiatkom roka 2018, keď sa na Česko Slovenskom plese v Prahe zoznámila so sympatickým Tiborom. Dvojica sa dala dokopy a odvtedy sa kopili ich zamilované fotky a zážitky.

Vzťah naberal rýchlo na obrátkach a Twiinska sa rozhodla ku svojmu milovanému priateľovi nasťahovať do jeho domu na Záhorí. Každý tak automaticky očakával, že zaľúbený párik ohlási zásnuby či iný posun vo vzťahu.

Stal sa však presný opak a krásna Daniela sa s Tiborom mala rozísť: “Rozišli sa na konci roka,” potvrdil zdroj pre Plusku. To, že je speváčka opäť single, potvrdila napokon aj ona sama: “Áno, môžem potvrdiť, je to pravda, rozišli sme sa. Bolo to na konci roka,” pritakala smutne jedna z najkrajších speváčiek, ktorá ale doposiaľ nemala v láske šťastie. Snáď ale čoskoro nájde svojho princa, s ktorým im to vydrží.

Práve na tomto plese sa mala Daniela zoznámiť s Tiborom
Teraz smutne priznáva, že sa s priateľom rozišli
Sestry sa objavili aj vo farmárskej reality šou

Zdroj: pluska.sk │ Foto: Instagram, TV Markíza