Každá mamička je po dlhých hodinách utrpenia pri pôrode zaplavená radosťou zo svojho bábätka, ktoré považuje za to najkrajšie na svete. O to viac šokovala verejnosť žena, ktorá má za sebou tretí pôrod, pričom mnohých ľudí pobúrila vyjadreniami na adresu čerstvo narodenej dcérky.

Damien a Biannca sú v zahraničí známymi YouTubermi, pričom pravidelne zverejňujú videá zo života mladej rodinky. Dalo sa tak čakať, že vo videu bude zachytený aj príchod na svet ich najmladšieho dieťatka. Záznam zachytáva posledné minúty pred pôrodom i útržky priamo z neho, ale aj prvé dojmy z čerstvo narodenej dcérky, ktorá dostala meno Nova Grace.

Video však vyvolalo pobúrenie zo strany tisícok fanúšikov, keďže novopečená mamička začala tesne po pôrode kritizovať vzhľad bábätka. ,,Vyzerá to, že bude mať hnedé oči… dúfala som, že budú krajšie. Čelo má po tebe (hovorí manželovi)… Aspoň, že je to dievča, bude si to môcť zakryť vlasmi,” komentovala výzor svojej dcérky.

Netrvalo dlho a pod videom vznikla búrlivá diskusia. ,,Pri pôrodoch zomierajú deti alebo matky a ty sa zaujímaš iba o farbu jej očí?“ rozčuľovala sa jedna z komentujúcich žien. Mnohí ľudia sa domnievajú, že podobnými rečami spôsobia rodičia dcérke komplexy či psychické problémy. Na kritiku nakoniec zareagovala aj Biannca, ktorá prišla s bizarným vysvetlením. ,,Určite sme sa nesnažili ju uraziť, len som chcela, aby aspoň jedno z mojich detí malo modré oči ako ja,” bránila sa v ďalšom videu.

Zdroj: thegrio.com  |  Foto: Youtube /THE PRINCE FAMILY