Panika z obávaného koronavírusu už pohltila celý svet, pričom ľudia sa správajú rovnako šialene, aj keď pochádzajú z iných svetadielov. Skupovanie tovaru sa tak stalo desivou realitou, o čom sa nedávno presvedčila aj mladá mamička.

Ľudia si momentálne robia prehnané zásoby jedla a hygienických pomôcok, či už pochádzajú z Francúzska, Talianska, Ameriky alebo zo Slovenska. Strach z dlhodobej karantény ich núti správať sa absolútne šialene. Na vlastné oči sa o tom presvedčila Lauren Whitney z Washingtonu, ktorá bola nútená zájsť do obchodu.

36-ročná žena je totiž matkou štyroch detí, pričom jej najmladšia dcérka potrebovala jednorazové plienky. Regály v supermarketoch však boli absolútne prázdne, nehovoriac o utierkach či servítkach. Mladá Američanka zostala v šoku a neubránila sa slzám.

Aj jej rodina je totiž postihnutá pandémiou koronavírusu, keďže jej manžel momentálne nemôže pracovať. Dvojica tak má momentálne veľmi nízke príjmy a nemôžu si dovoliť zásoby plienok či tie najdrahšie balenia, ktoré ostali ako jediné na predaj. ,,Rozplakala som sa, pretože to všetko na mňa doľahlo. Ľudia si nakúpili celé krabice plienok a nikto nemyslel na to, že niekomu kvôli tomu nezostane nič. My naozaj nemáme toľko peňazí, aby sme si mohli robiť také obrovské zásoby,“ povedala nešťastná matka pre thesun.co.uk.

Lauren nepríjemnú skúsenosť zdieľala aj na sociálnej sieti, kde apelovala na ľudí, aby mysleli aj na ostatných. Jej príspevok si všimla aj firma vyrábajúca plienky, ktoré tak žena potrebuje. Poslala jej preto veľké balenie, aby mala aj do zásoby a nemusela sa strachovať aspoň o túto, na prvý pohľad banálnu vec.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

https://streamable.com/1tx95

Zdroj: thesun.co.uk  |  Foto: Instagram/laurenloveshere  |  Video: Streamable.com