Škandál okolo Maroša Kramára nabral obrovské rozmery a k situácií sa rozhodol vyjadriť aj samotný riaditeľ televízie JOJ, ktorý nevylučuje ani prísne personálne vyvodenia. Herec Maroš Kramár sa po rozruchu okolo svojej osoby nezdržal a zverejnil nečakaný odkaz.

Maroš Kramár si po odvysielaní minulotýždňového Inkognita získal mimoriadne nechcenú pozornosť kvôli gestu, ktoré vykonal priamo pred kamerami. Na pozadí maskérky začal naznačovať šťuchanie prstom, čo bolo odvysielané v záverečnej dokrútke. Tieto zábery ale pobúrili mnohých Slovákov a k situácií sa vyjadril aj riaditeľ televízie Marcel Grega, ktorý nevylučuje ani vyvodenie personálnej zodpovednosti.

Herca už televízia potrestala tak, že sa rozhodla pre zmenu vo vysielaní Inkognita. Tým to ale nekončí. Pohoršenie vyjadrili aj novinári, no našli sa známe tváre, ktoré naopak stoja na strane Kramára. Medzi nimi sa najnovšie objavil Juraj Čurný z markizáckej relácie Chart Show. “To, čo sa v štúdiu pri výrobe televíznej relácie stalo, malo ostať v rovine internej komunikácie / zábavy dlhoročne sa poznajúceho kolektívu. Vďaka nešťastnému a nesprávnemu rozhodnutiu zverejniť to ako súčasť odvysielaného programu, to neplánovane / nechcene spustilo lavínu jednoznačne rozhorčených reakcií a zovšeobecňovaní na FB v rovine,” znela časť dlhého vyjadrenia na sociálnej sieti.

Za tento status sa Čurnému poďakoval aj Kramár: “Juraj, ďakujem ti za triezvy pohľad. Ľudia ešte zabúdajú aj na to, že moje reakcie boli sprostredkované. Čiže odpovede vytrhnuté z kontextu. Nešlo o autorizované rozhovory. Som proti akémukoľvek násiliu. Ale hľadajme vinníkov tam, kde sú… Život je krásny. Chutí mi, aj keď sa mi ho snažia znepríjemniť. Ženy, milujem vás. Vážim si vás. A vždy vás budem chrániť,” bráni sa v najnovšom statuse. V komentároch sa však objavili aj poriadne prekvapivé slová mladej ženy, ktorá má podľa svojich slov s Kramárom osobnú skúsenosť. “Ja som ho stretla len raz a to ani nebolo s cieľom ho stretnúť a hádajte čo? Hneď mal oplzlé úchylné reči, úplne ako prvé, ani netušil, kto sme, čo sme,” prekvapila. Na druhej strane sa ho zastala dlhoročná kolegyňa a kamarátka Bibiana Ondrejková, ktorá na herca nemôže povedať jediné krivé slovo.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Facebook/Maros Kramar │ Foto: Facebook/Vladimír Kořen, Televízia JOJ