Herečka Petra Vajdová (35), ktorá sa momentálne venuje materským povinnostiam, sa dostala opäť do pozornosti. Sympatická tmavovláska totiž rok po pôrode výrazne schudla. Okrem toho ju fotografi len pred niekoľkými týždňami prichytili pred onkologickou klinikou.

Petra Vajdová sa po životných útrapách a protialkoholickom liečení konečne začala dávať do poriadku. S manželom Martinom Hrnčiříkom (44) dnes vychovávajú malého synčeka Martinka a Petra chodí ako starostlivá mamina na pravidelné prechádzky s kočíkom. Režisér Peter Núñez, ktorý jej poslal krásny odkaz, ju pritom obsadil do obľúbenej šou Zem spieva a plánuje s herečkou natočiť film na motívy knihy od Evity Twardzík Urbaníkovej.

Pred niekoľkými dňami sa fotografom Nového Času podarilo Petru zachytiť na prechádzke a bolo zjavné, že herečka od pôrodu výrazne schudla, foto >>> TU >>>. Hoci to Petre aj s pár ubratými kilami pristane rovnako, fanúšikov znepokojila najčerstvejšia informácia portálu Topky.

Ako totiž uvádza, Petra Vajdová bola ešte v júni v skorých raňajších hodinách pristihnutá pred budovou Onkologickej kliniky sv. Alžbety, foto >>> TU <<<. Pred onkológiou čakala na herečku neznáma blondína a muž, s ktorými sa rozprávala a prezerali si akési papiere. Aj na týchto záberoch bolo vidieť, že Petra je pochudnutá, hoci mala na sebe voľnejšiu mikinu. To, či je za úbytkom na váhe len bežná starostlivosť o synčeka alebo má herečka nebodaj zdravotné problémy, nateraz nie je jasné. Petra na otázky ohľadne zdravotného stavu a kliniky neodpovedala.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: cas.sk, topky.sk │ Foto: Facebook/Martin Hrnčiřík, YouTube/Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina