Predseda parlamentu, ktorý aktuálne rieši energetickú krízu na Slovensku, no aj rozpad koalície, si vyrazil v stredu do veľkej spoločnosti. Na obľúbených Bratislavských módnych dňoch sa objavil po boku jednej zo svojich mamičiek, ktorej to v modrobielych šatách veľmi pristalo.

Boris Kollár ako aktuálny predseda parlamentu čelí problému energetickej krízy, ktorá sa dotýka všetkých slovenských domácností, no aj podnikateľov a firiem. V stredu si však v podvečerných hodinách vyšiel do spoločnosti, keď sa ukázal na obľúbených Bratislavských módnych dňoch.

Politik sa tak mohol stretnúť aj s vnučkou slávneho Gucciho Patriziou, ktorá zavítala do historickej budovy NR SR. Kollár však na akciu nedorazil sám a spoločnosť mu prvýkrát po dvoch mesiacoch od pôrodu robila Barbora Richterová (33).

Tmavovlasá kráska porodila koncom júla syna Arona, ktorý sa tak stal v poradí už 12. dieťaťom politika. Prítomných ohúrila Barbora najmä dokonalou vizážou a postavou, pričom pár týždňov od príchodu bábätka na svet vyzerala priam ukážkovo. Čerstvá mamička si zvolila modrobiele šaty kratšieho strihu, kým Kollár prišiel v štandardnom obleku s kravatou, foto >>> TU <<<.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: pluska.sk │ Foto: YT/SME, FB/Barbora Richterova