Slovenská herečka Mária Bartalos sa iba pred dvoma týždňami stala novopečenou mamičkou. Materskú dovolenku si nesmierne užíva, pričom manžel Andrián sa stal jej najväčšou oporou. Sympatická brunetka však musí čeliť aj drsnej kritike zo strany fanúšikov, ktorá sa jej určite dotkla.

Mary sa po dlhých mesiacoch čakania konečne stala matkou krásneho chlapčeka, ktorý dostal meno Noel. Herečka momentálne všetok čas venuje predovšetkým svojmu milovanému pokladu a nepodstatný vzhľad aktuálne ostáva na druhej koľaji. O to viac je šokujúcejšie, že sa do nej pustili mamičky, ktoré jej výzor poriadne skritizovali.

Podľa ich komentárov má Bartalos vyzerať po pôrode hrozne a vôbec nie je tak prirodzene krásna ako kedysi. Známej mamičky sa však zastali aj dámy, ktoré ju obhajovali a upozornili, že v týchto chvíľach je dôležité šťastie bábätka. Po pár dňoch však prišla na pretras ďalšia kritika.

Mary totiž mnohí fanúšikovia vyčítali, že úplne odignorovala šestonedelie. Na sociálnej sieti sa totiž pochválila, že s manželom a synčekom si zašla do mesta na raňajky. ,,Za mňa veľká nezodpovednosť. Šestonedelie je hlavne aj pre bábätko dôležité, oveľa viac ako pre vás. Určite by som nešla MHD a do vypáleného centra plného turistov s párdňovým bábätkom,“ zareagovala na konanie herečky nahnevaná Slovenka. Myslíte, že mala herečka radšej sedieť v príjemnom počasí doma?

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Instagram/maria.bartalos  |  Foto: Instagram/maria.bartalos, Instagram/adrian.bartalos, YouTube