Slovenská herečka Petra Vajdová si v posledných mesiacoch prešla náročným obdobím, pričom bezpečné útočisko našla v manželovi Martinovi. Dvojica sa momentálne teší z prvorodeného synčeka a zdalo sa, že všetko sa upokojilo a novopečená mamička si opäť užíva život. Je to však naozaj tak?

Petra Vajdová sa s manželom Martinom Hrnčiříkom zoznámila na protialkoholickom liečení v Čechách, kde museli obaja čeliť ich najhoršej závislosti. Ani jeden z nich však program nedokončil. Namiesto toho sa vrhli do svadbypo pár mesiacoch sa im narodil synček, ktorý dostal meno po otcovi.

Mnohí odborníci sa svojho času vyjadrili, že vzťah abstinujúcich alkoholikov môže skončiť katastrofálne. V prípade náročne emočného obdobia môže totiž jeden z partnerov ťahať toho druhého ku dnu. Zrejme nastala riziková situácia, keďže podľa denníka Nový Čas mal manžel Vajdovej spôsobil autonehodu!

Martin totiž pracuje ako profesionálny vodič, pričom pred pár dňami mal na firemnom kamióne dopravnú kolíziu. Aby toho nebolo málo, dychová skúška manžela herečky Slovenského národného divadla dopadla pozitívne a nafúkal 1,75 promile. Incidentom sa momentálne zaoberá polícia a je viac ako pravdepodobné, že dostane vyhadzov. Otázkou však zostáva, či opäť podstúpi na protialkoholické liečenie.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: cas.sk  |  Foto: Facebook/ Martin Hrnčiřík, Búrlivé víno