Pred pár hodinami dorazila zo slovenského šoubiznisu šokujúca správa. Daniela Nízlová a Stanislav Lobotka sa len necelé dva roky po narodení dcérky Lindy rozišli. Podľa čerstvých informácií zdroja z okolia bývalej dvojica má ale momentálne prebiehať boj o alimenty.   

V pondelok zaskočila slovenský šoubiznis nečakaná správa o rozchode Twiinsky Daniely Nízlovej a futbalistu Stanislava Lobotku. Doposiaľ nie sú známe dôvody náhleho ukončenia vzťahu, keďže ešte pred pár mesiacmi plánovala speváčka pre ročnú Lindu súrodenca.

Anonymný zdroj mal ale Pluske prezradiť, že medzi dvojicou má prebiehať ostrý boj o výživné, pričom športovec má už údajne po svojom boku novú partnerku: “Áno, rozišli sa. Daniela je už naspäť v Trenčíne a Stano má mať už aj novú priateľku. Daniela mu však začala robiť veľké problémy, mesačne od neho žiada 10-tisíc eur pre seba a 10-tisíc eur pre malú,” uviedol.

Samotný Lobotka zareagoval pred pár hodinami na informácie len stroho, no správy nevyvrátil: “Áno, rozišli sme sa, ale viac sa k tomu nebudem vyjadrovať. Je to moje súkromie,” dodal stručne. Daniela sa k veci zatiaľ nevyjadrila, no na svojom Instagrame napísala, že je zo situácie zaskočená.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: pluska.sk │ Foto: IG/danielatwiins, stanleylobotka37